Rimmel Agentka


V tejto rubrike sa budem venovať jednej svojej záľube. Keďže ma baví a zaujíma kozmetika a táto stránka je o kozmetike, veľmi správne tušíte, že to s kozmetikou súvisí. Už niekoľko rokov robím blogy na stránke Rimmel-u. Začínala som osobným blogom, neskôr súťažnými a posledné dva roky aj agentskými.

A čo sú to tie agentské blogy? 

Agentské blogy môžu robiť len Rimmel agentky. Rimmel agentky - to sú dievčatá, ktoré boli vybrané z viacerých uchádzačiek, ktoré poslali motivačný list rimmelke. V praxi to znamená asi toľko, že agentky dostanú nejakú tému a tú musia spracovať vo svojom agentskom blogu. Každý deň je na Rimmel-i zverejnený jeden agentský blog, ktorý si môžu ostatné užívateľky (neagentky) prečítať, prípadne okomentovať. Sú to vzorové blogy, preto aj musia byť na určitej úrovni. Ak niektorá agentka nepodáva 100%tné výkony, môže o svoje agentstvo prísť a príležitosť tak dostane niekto iný. Samozrejme byť agentkou má aj svoje výhody a to v tom, že niekedy je témou testovanie nového výrobku, ktorý agentka dostane zadarmo. Na to sa agentky tešia asi najviac, pretože sa im dostane do rúk výrobok, ktoré ostatné dievčatá uvidia možno až za mesiac. Je to super v tom, že agentky výrobok otestujú, spracujú blog, čo sa im páčilo a čo nie a Rimmel zverejňuje blogy postupne, každý deň jeden, takže ostatné dievčatá majú k dispozícii množstvo názorov a podľa nich sa môžu rozhodnúť, či ten výrobok chcú alebo nie, či sa im pozdáva alebo nie.

V rubrike Rimmel nájdete moje blogy, či už osobný, súťažné, alebo aj tie agentské. Bohužiaľ nebudú všetky. Nie vždy si spomeniem, že by som si mala blog uložiť aj pre seba, ale tie čo uložené mám, tu nájdete určite. Toľko zatiaľ k tejto rubrike a pre začiatok tu zverejňujem blogy, ktoré majú skôr osobný charakter.




Komentáre

Obľúbené príspevky