Remodelačný soľný píling Pupa Milano

   V dnešnom článku sa budem venovať remodelačnému soľnému pílingu od Pupa Milano, ktorý som mala tú česť otestovať a rada by som sa podelila o svoje skúsenosti. No najskôr by som rada spomenula, ako som sa k tomuto testovaniu dostala. Určite ste si všimli, že testujem pre viacero spoločností, ale takisto aj len tak pre radosť, pretože ma to neskutočne baví a ak by som si mala želať prácu snov, tak by to bolo práve testovanie výrobkov. K testovaniu výrobkov od Pupy som sa dostala tak, že som sa na oficiálnej facebookovej stránke Pupa Milano Slovensko ozvala na výzvu na testovanie výrobkov a vyplnila dotazník. Následne mi od nich prišiel e-mail, že ma vybrali do šťastnej desiatky. No a nasledovalo doručenie pílingu, samotné testovanie a napokon aj táto recenzia. :)

Ako ho použiť?
Píling je určený pre profesionálne kozmetické ošetrenie, ktoré ľahko zvládnete doma sami. Používa sa 2x týždenne pred sprchou. Balenie (až 700 ml!) obsahuje aj plastovú špachtličku v tvare noža, s ktorou je vhodné píling nanášať a to najmä preto, že ak by ste píling naberali rukami, môžete do nádobky zaniesť baktérie, ktoré môžu píling znehodnotiť a znížiť tak jeho účinok. Píling treba krúživými pohybmi vmasírovať do pokožky (na vlhkú pokožku alebo aj na sucho, ale potom to ide trošku ťažšie) a potom ho už len stačí dôkladne zmyť vodou. Nemal by sa používať na podráždenú, poranenú a citlivú pleť. Ak sa objaví svrbenie, je to prejav toho, že prírodné soli pracujú. Osobne som tento pocit svrbenia nemala, hoci pri prvom použití som mala mierne podráždenie v oblasti hrudníka (konkrétne dolná časť ako končia rebrá), ktoré sa však už viackrát nezopakovalo. Nešlo však o alergickú reakciu, ale práve o použitie pílingu na podráždenú pleť, čo sa neodporúča! Píling ako taký je hypoalergénny a dermatologicky testovaný.

Photo by Suesy

Ako pôsobí?
Pokožka už po prvom použití zostane krásne jemná a mäkká, pri pravidelnom používaní prestanete mávať popraskanú kožu na chodidlách, suchú kožu na lakťoch a takisto to bude dobre pôsobiť aj na miesta postihnuté celulitídou. Nielen píling, ale aj samotné masírovanie pokožke veľmi prospieva. Ak vás koža na nohách po holení nehorázne svrbí, alebo vám zarastajú chĺpky, môže byť tomuto koniec vďaka pílingu od Pupy. Bola som tým veľmi milo prekvapená, pretože som už ani nedúfala v to, že by sa mohlo nájsť niečo, čo by toto dokázalo vyriešiť. To je asi tá najdôležitejšia vec, ktorá ma nadchla a kvôli ktorej by som si píling (ak miniem tento) rozhodne kúpila. Aj keď do najbližšieho obchodu to mám okolo 40 km. A samozrejme pocit hladkej a mäkkej pokožky trvá aj počas dní, kedy píling nepoužívate, čo je fakt, že skvelá vec.

Čo obsahuje?
Čo sa týka zloženia, tak píling obsahuje zmes prírodných solí a vzácnej ružovej himalájskej soli, ktorá je bohatá na 84 stopových prvkov a minerálov a má silnú vyhladzovaciu schopnosť. Okrem toho obsahuje špeciálne kúpeľové oleje Eudermic z extraktov mäty piepornej, sladkého pomaranča, eukalyptu, rozmarínu a petit obilia (častá zložka toaletných vôd!), ktoré stimulujú pokožku, aby bol účinok dlhodobejší. V pílingu je obsiahnutá aj hnedá morská riasa, ktorá spolu so soľami odstraňuje toxíny a bráni zadržiavaniu vody, čo napokon vedie ku krajším líniám tela. Poslednou dôležitou zložkou je aktívny kyslík, ktorý prebúdza energiu kožného tkaniva a robí ho prístupnejším pre aktívne látky, obsiahnuté v pílingu, zároveň pomáha udržovať mladistvý vzhľad dlhšie. (A ak vás to zaujíma, tak neobsahuje parabény! - k tým sa dostanem inokedy).


Záver: Mňa remodelačný soľný píling od Pupy presvedčil, pretože splnil, čo sľuboval. Už sa nemôžem dočkať, kedy ho zase použijem.

Komentáre

Obľúbené príspevky