Upokojujúci hydratačný krém Aloe Vera od Bottega Verde

V dnešnom článku sa budem venovať krému od Bottega Verde, ktorý som vyskúšala a teraz vám prinášam jeho hodnotenie. Už samotný názov napovedá, aké má krém vlastnosti. Jeho úlohou je upokojovať a hydratovať všetky typy pleti. Obsahuje med, Aloe, mandľový olej a bambucké maslo. Krém sa nachádza v sklenej nádobke so zeleným plastovým vrchnákom v klasickej veľkosti, teda o objeme 50 ml. Navyše je ešte zabalený v papierovej krabičke, na ktorej sa nachádzajú všetky informácie o ňom, takže na sklenej nádobke už tieto informácie nie sú. Dizajnovo je obal jednoduchý a pekný.

Konzistenciou je tak akurát, ale bližšie má skôr k hustejšej forme. Nanáša sa ľahko a rýchlo sa vstrebáva, takže po chvíli ho už vôbec necítiť. Pleť však zostáva hladká a jemná. Ak ho ale nanesiete príliš málo, budete ho musieť naniesť znovu, lebo budete mať pocit, že to nestačí. Má príjemnú ľahkú vôňu a nelepí sa na prstoch. Cenovo patrí k drahším krémom, ale aj jeho výdrž bola celkom dobrá, takže v tomto prípade cena zodpovedala kvalite.



Celkové hodnotenie: Napriek vyššej cene ho môžem odporúčať, lebo som sa presvedčila o jeho kvalitách a určite si ho kúpim znovu.

Komentáre

Obľúbené príspevky