Špirála Extra POP Lash

      Niekto vraví, že farebná špirála je módny hit, iný bude tvrdiť, že už je to dávno pasé, ale pokiaľ chcete byť iné, zvláštne a hlavne, pokiaľ na to máte odvahu, tak si ju pokojne dávajte, koľko sa vám páči. Móda aj kozmetika totiž v súčasnosti dovoľujú takmer všetko, dokonca aj také veci, ktoré sa predtým nesmeli. 
      Keď som kedysi ako pubertiačka zháňala farebné špirály, tak ich bolo len zopár a aj to boli také značky, ktoré by vám nič nepovedali. Teraz nájdete všetky možné farby od všetkých možných značiek a výrobcov,  že si až od radosti ani neviete vybrať. Zvyčajne však u väčšiny z nás vyhráva jednoznačne čierna riasenka, pretože bola jednak prvá a jednak asi najlepšie zvýrazní riasy, ale samozrejme je to vec názoru a vkusu. 
      Ja osobne mám rada farebné riasenky, hlavne ružovú, modrú, hnedú a fialovú, ale nosím ich veľmi málo, lebo na bežné nosenie to veľmi nie je. No to asi hlavne preto, že si bežne nedávam tiene, takže farebná riasenka by na mne asi veľmi kričala. Na slávnostnú príležitosť je to však už niečo iné, alebo aj na diskotéku, ak práve nikoho nemáte. Nech je to akokoľvek, s farebnou špirálou rozhodne zaujmete.



Komentáre

Obľúbené príspevky