Mood Therapy od Fleur de Santé

   Dnes sa budem venovať sade Mood Therapy od Fleur de Santé. Ako napovedá už samotný názov sady, jedná sa o náladovú terapiu, alebo ak chcete o terapiu kozmetikou, ktorá má priniesť dobrú náladu. Sada sa skladá z troch prípravkov:

1. masážny krém
2. mätová maska na vlasy
3. sprchový a kúpeľový gél



1. Masážny krém

Krém je naozaj jemný, ako sa to o ňom tvrdí a takisto aj krásne vonia po pomarančoch, ktoré aj obsahuje spolu s bambuckým maslom, ktoré chráni pokožku pred slnečným žiarením, chladom a starnutím a má navyše protizápalové účinky. Krém v kombinácii s masážou vedie k pocitu uvoľnenosti a oddýchnutosti. Nanáša sa na čistú pokožku (najlepšie po sprche) jemnými krúživými pohybmi, až kým sa krém celkom nevstrebe. Konzistenciu je skôr redší, ale veľmi dobre sa nanáša aj vstrebáva.

Obsah: 150 ml



2. Mätová maska na vlasy

Mätová maska je z trojice výrobkov najmenšia (má len 40 ml), netreba jej však dávať veľa. Osvieži pokožku hlavy a vlasom dodá sviežosť a lesk. Navyše sú vlasy po nej jemné a hladké. Obsahuje mätový (pepermintový) esenciálny olej, vďaka ktorému má maska charakteristickú vôňu, hydrolyzované pšeničné bielkoviny, ktoré dodávajú vlasom lesk a panthenol, ktorý zabezpečuje zdravú pokožku. Maska sa nanáša na umyté vlasy, nechá sa pôsobiť 3 minúty a napokon sa zmyje.



3. Sprchový a kúpeľový gél

Má dodať pocit sviežosti a vitality, čo sa mu vďaka obsahu pomaranča aj darí. Gél je číry, mierne zafarbený do žlta a vytvára hustú penu. Odporúčam ho však nanášať sprchovou hubkou a nie priamo na telo, nakoľko môže dôjsť k nerovnomernosti pri nanášaní.

Obsah: 200 ml




Moje hodnotenie:

Sada Mood Therapy ma oslovila nielen svojimi účinkami, ale aj krásnou vôňou. Masážny krém a sprchový gél voňajú po pomarančoch a možno práve preto majú oba produkty oranžové vrchnáčiky. Mätová maska na vlasy má zelený vrchnáčik a charakteristickú vôňu mäty. Všetky tri produkty sú v nepriehľadných bielych obaloch, čo sa mi tiež veľmi páči, nakoľko je tak zabránené vplyvu svetla pôsobiť na obsah obalu. Mňa osobne sada veľmi zaujala a môžem ju odporúčať. Rozhodne tým nič nepokazíte, namiesto toho si môžete dopriať skvelý pocit ako pri aromaterapii. A ak sa vám podarí vystihnúť katalógovú akciu, tak máte produkty za naozaj neskutočne nízku cenu.

Fleur de Santé nájdete aj na:
webovej adrese: Fleur de Santé
Facebooku: Fleur de Santé SK
Twitteri: Fleur de Santé SK

Komentáre

Obľúbené príspevky