Výživný olejček na nechty od Fleur de Santé

Spoločnosť Fleur de Santé prišla v apríli s horúcou novinkou, ktorou je výživný olejček na nechty a kožičku v okolí nechtov. Obsahuje kombináciu mandľového, jojobového a avokádového oleja. Svetlo žltý olejček sa nachádza v plastovom obale a jeho veľkosť je 10 ml (viď obr. č. 1). Balenie obsahuje navyše špeciálny aplikátor, vďaka ktorému sa oleček dobre nanáša a dostane sa presne tam, kam potrebujete. Aplikátor je vlastne umelý štetček, ktorého štetinky vytvárajú tenký hrot (viď obr. č. 2).

Obr. č. 1
Photo by Suesy

Zloženie:
Mandľový olej je nedráždivý olej, ktorý je vhodný pre každý typ pleti. Je vhodný aj pre spálenú kožu po opaľovaní. Mandle sú známe svojimi hydratačnými a výživovými vlastnosťami. Navyše navracajú pokožke lesk a zlepšujú ich kvalitu. Obsahujú vitamín E, ktorý je silným antioxidantom a rôzne minerály, ktoré zaručujú kvalitu nechtom i vlasom.
Jojobový olej je prírodný olej, udržuje vlhkosť pokožky, regeneruje ju a zanecháva ju jemnú a hladkú. Obsahuje prirodzený UV filter 3 až 4.
Avokádový olej zvyšuje elasticitu pokožky, chráni ju pred vysušením a zhrubnutím (napr. v mraze, vetre, a.i.). Zjemňuje a regeneruje ju. Tiež obsahuje vitamín E a UV filter 4.

Odporúčané použitie:
Denné: Olejček treba naniesť a vmasírovať do pokožky v okolí nechtov i na samotné nechty. Je možné to urobiť len aplikátorom, alebo naniesť aplikátorom a vmasírovať prstami. 
Nočné: Olejček sa nanáša v hrubšej  vrstve - pôsobenie počas noci je intenzívnejšie.

Hodnotenie:
Olejček plní presne to, čo sľubuje. Dodáva výživu nielen nechtom, ale i nechtovej kožičke. Pri dlhodobom používaní je koža  v okolí nechtov vláčna, nechty sú po ňom lesklé, pevné a nelámu sa. Dokonca by som povedala, že rastú rýchlejšie. Jediné, čo by som trochu vytkla, je to, že z obalu výrobku nie je možné zistiť, čo všetko obsahuje.

Obr. č. 2
Photo by Suesy

Túto škandinávsku kozmetiku nájdete aj na sociálnych sieťach:
Facebook: Fleur de Santé SK
Twitter: Fleur de Santé SK
a webovej adrese: Fleur de Santé

Komentáre

  1. Dobre vyzera, mam rada taketo vecicky na nechty :) dovol mi pozvat ta na moju giveaway
    http://redblackwhite-nelka.blogspot.com/2012/05/giveaway-3.html

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky