Super Shock pre vás!

Ahoj, moje milé čitateľky!

Dnes som si pre vás pripravila skvelú novinku! Každý mesiac odmením niektorú z vás, ktorá pridá najviac zmysluplných komentárov k mojim recenziám a článkom, skvelým výrobkom od Avonu. Pre mesiac marec som si pre vás pripravila maskaru Super Shock.



A keďže marec je mesiac knihy, tak mám ešte ďalšiu skvelú vec pre vás! Jedna z vás, ktorá sem privedie najviac nových čitateliek, resp. nasledovníkov, získa odo mňa moju vlastnú knihu "Čo sa môže stať" aj s mojim podpisom. Podmienkou je len to, aby nová čitateľka tohoto blogu uviedla práve vás (stačí ak uvedie váš e-mail) do komentára k tomuto článku.


Výsledky budú zverejnené 31. marca 2012!

Želám vám všetkým pohodový marec!

Komentáre

  1. Kocky urcite sa vam oplati zapojit ;) Taku originalnu cenu hlavne, ked je mesiac knih vam len tak niekto neponukne, zvlast z vlastneho pera...Knizku doma mam ;) Tiez s podpisom, priznam sa, este som si na nu nenasla cas, ale po ukonceni skoly ho budem mat habadej ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. :) existuje len 1000 kusov tejto knižky!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj, dufam, ze Ta tym nebudem otravovat, ale mala by som na Teba par otazok ohladne Tvojej knihy. Mohla by si mi prosim dat mail? Alebo sa mi mozes ozvat na ten moj: bronicka.br@gmail.com ? Dakujem velmi pekne! :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky