Dream Satin Liquid od Maybelline

V dnešnom článku by som vám rada predstavila ďalší make-up, ktorý sľubuje ideálne splynutie s pleťou a dokonalé prekrytie pórov. Poďme sa na to pozrieť.


Moja skúsenosť:
Raz som bola kupovať make-up, ale nemali ten, čo som chcela a tak som si vybrala make-up Dream Satin Liquid od Maybelline. Bola som ním nadšená, zloženie bolo také jemné, penové a veľmi pekne kryl a aj dlho držal. Ani som nevedela, že ho na tvári mám a pleť bola navyše naozaj ako zo saténu. Takže som aj bola rada, že som si ho kúpila. Bol to jeden z najlepších make-upov, ktorý som kedy mala. Iné výrobky od Maybelline som neskúšala, ale ten make-up mi stačil na to, aby som vedela, že aj Maybelline má kvalitné výrobky, ktoré sú aj za dobrú cenu. Osobne som nadmieru spokojná. Reklama neklamala, čo je tiež jednou zo super vecí. Zvyčajne sa totiž stane, že reklamy preháňajú a potom je človek sklamaný, že očakával od nejakého výrobku viac, ako mu ten mohol poskytnúť.


Make-up je opäť v balení s pumpičkou. Zloženie je niečo medzi tekutým a penovým make-upom, čo mi celkom vyhovovalo. Mala som odtieň Ivory, ktorý je tretí v poradí, takže som výnimočne nemala ten najbledší make-up, čo sa mi pri iných značkách zvyčajne stáva. Existuje 6 odtieňov, z ktorých sa dá krásne vybrať ten pravý, pretože make-up je dostupný vo väčšine drogérií, kde majú vždy nejaké testery na odskúšanie. Momentálne ho nepužívam, pretože ho nemám a rada by som minula najskôr tie, čo mám doma (aspoň mám čo testovať a o čom písať články :D ).






Záver: Jednoznačne odporúčam! Hlavne tým, ktoré fandia penovým a "pumpičkovým" make-upom, a určite sa k nemu niekedy opäť vrátim (rada skúšam, takže mám podchvíľou nejaký iný make-up).


Pôvodný zdroj obrázku TU.



Komentáre

  1. ja sa chystam na maybelline Matittude ale tiez chcem najprv minut domace zasoby:D

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky