Talianski návrhári a ... kočíky :D (Italian designers and ... Strollers :D)

Keď som vytvárala tento blog, tak som si myslela, že ani nebudem mať o čom písať, že o talianskej móde, dizajne a kozmetiky toho tak veľa nebude, ale opak je pravdou. Čím viac sa tým zaoberám, tým viac vecí vidím "po taliansky". Určite si tu spomenieme nielen taliansku módu, kozmetiku, nábytok, dizajn, návrhárov, ale aj mnohé iné veci súvisiace so slnečným Talianskom. No a keď už sme pri talianskych návrhároch, tak nenavrhujú len šaty, ale aj kočíky a to ma riadne prekvapilo. Dnes tu neuvediem žiadnu stránku, ani odkaz, pretože spomínané kočíky predáva viacero firiem, takže by bolo nefér niektorú zvýrazňovať, keďže s týmto nemám skúsenosti (s kočíkmi). No ak chcete vidieť príklad takého kočíka, tak pozrite Cortina X3.


When I created this blog, so I thought, that neither will have something to write that the Italian fashion, design and cosmetics, it is not so much, but the opposite is true. The more I deal with it, the more I see things "in Italian". Be sure to mention here only the Italian fashion, cosmetics, furniture, design, designer, but also many other things related to sun Italy. And while we're at Italian designer, to devise only clothes, but also strollers and it surprised me properly. Today, we not bring any page or link, as mentioned strollers sold several companies, so it would be unfair to highlight one, whereas with this I have no experience (with strollers). But if you want to see an example of such a stroller, so you look for Cortina X3.

Komentáre

  1. no mohla si vybrat aspon nejake fotky a supnut ich sem.. :/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ahojky, díky za komentář, odpověděla jsem ti v komentářích u těch šatiček :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. no hoci sa mi moc nechce ale som zvedava tak idem kuknut nejake tie fotky:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vložila som sem odkaz, kde nájdete obrázok spomínaného kočíka Cortina X3. Nechcela som sem vkladať fotku, dnes nie je bezpečné čokoľvek kopírovať z iných stránok. :) Tak dúfam, že aspoň odkaz pomôže :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky